Onzeservices

Deliverycoaches

ShareThatKitchen onderscheidt zich doordat wij een stap verder gaan dan alleen het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van dark kitchens. Huurders en verhuurders zijn beiden geholpen met de ondersteuning van wat wij noemen de ‘delivery coach’.

Zodra er een match is, komt de delivery coach in actie.

Contract opmaken

Hij neemt contact op met zowel de huurder als de verhuurder om de wensen en verwachtingen op elkaar af te stemmen, de vervolgstappen te begeleiden en de afspraken goed vast te leggen in een contract.

Check voor juiste papieren

Ook checkt de delivery coach of beide partijen bijvoorbeeld een geldige Kamer van Koophandel-inschrijving hebben en over de juiste verzekeringen beschikken.

Via ons netwerk van partners kan onze delivery coach verhuurders helpen op het gebied van onder andere onderhoud van keukenapparatuur, schoonmaak en reinigingsmiddelen en keukeninspecties.

Via ditzelfde partnernetwerk kan onze delivery coach huurders ondersteunen bij onder andere de inkoop van ingrediënten en verpakkingsmaterialen, hulp bij menu-engineering, de keuze van de juiste software en de flexibele huur van bijvoorbeeld bezorgfietsen.

Met onze delivery coach zorgt ShareThatKitchen ervoor dat er een professionele en langdurige samenwerking ontstaat tussen huurders en verhuurders.

Producten endiensten

Je delivery-activiteiten starten of verder laten groeien? Je slaagt nog beter met ondersteuning van de juiste partners. ShareThatKitchen werkt intensief samen met ervaren en professionele partijen die jou weer kunnen helpen bij zaken die je dagelijks nodig hebt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan slimme menu-ontwikkeling, keuze voor ingrediënten en food-leveranciers en bijvoorbeeld bij de keuze voor verpakkingen, bezorgfietsen en -tassen of bestelplatforms. Stuk voor stuk zijn de partners geselecteerd op hun kennis van de food en delivery branche en dragen zo bij aan het succes van jouw onderneming.

Partnercategorieën

We werken samen met partners in de volgende categorieën:

Sluiten de producten en/of diensten van jouw organisatie aan bij ShareThatKitchen en wil je ook profiteren van de groei van delivery?

Neem dan contact op

Partnerworden?

Partners van ShareThatKitchen begrijpen dat delivery van good food de toekomst heeft. En dat good food delivery vraagt om een professionele aanpak. ShareThatKitchen werkt binnen verschillende categorieën samen met preferred partners. Denk je dat jouw bedrijf kan bijdragen aan het succes van delivery-ondernemers, neem dan contact met ons op!