OverShareThatKitchen

Onzevisie

Er zijn in Nederland meer dan 252.000 professionele keukens. Een deel daarvan wordt niet of niet volledig benut. Intussen is de delivery van good food in Nederland fors gegroeid en de verwachting is dat die groei aan zal houden. Om aan de toenemende vraag naar bezorging te voldoen, hebben ondernemers in food delivery behoefte aan dark kitchens. Een nieuwe keuken bouwen is duur, onnodig, er zijn er immers al genoeg, en het is niet duurzaam.

Dé oplossing: ShareThatKitchen! Via ons platform kunnen huurders snel beginnen met hun onderneming zonder de risico’s van forse investeringen in een nieuwe keuken, en verhuurders kunnen extra rendement uit hun professionele keuken halen op momenten dat ze die zelf niet gebruiken.

Vertrouwd en veilighuren en verhuren

Vertrouwd en veilig een professionele keuken huren of verhuren doe je bij ShareThatKitchen.

Bij het huren en verhuren van een keuken komt nogal wat kijken. Wij helpen je van het begin tot het eind. Denk aan het adverteren van of zoeken naar een keuken, het contractueel vastleggen van afspraken tot de financiële afwikkeling en administratie.

Zo weet je als huurder dat je gaat werken in een professionele en goed functionerende keuken. En de verhuurder weet dat er een betrouwbare partij in zijn of haar keuken staat. Na iedere (ver)huur kunnen huurder en verhuurder elkaar een rating geven en een review schrijven.

ShareThatKitchen neemt je al deze zaken en meer uit handen. Ons platform is dé plek voor het eenvoudig adverteren en vinden van een dark kitchen. Bij een match neemt een van onze delivery coaches contact op met de huurder en verhuurder. Gezamenlijk worden de afspraken dan contractueel vastgelegd. Daarnaast checkt ShareThatKitchen de keukens en de achtergrond van onze (ver)huurders (denk aan een geldige KvK-inschrijving, geldige legitimatie en of ze op de juiste manier zijn verzekerd). Het innen en uitbetalen van de huur verloopt via Stripe en ons beveiligde platform. Huurders storten een borg die door ShareThatKitchen veilig wordt bewaard.

Onzevacatures

ShareThatKitchen is op regelmatig op zoek naar collega’s om onze groeiambitie te realiseren. Denk je dat het iets voor jou is? Vul dan het contactformulier in.

We zoeken onder andere:

Investeren inShareThatKitchen

Bezorging van good food heeft de toekomst en is tijdens de sluiting van de horeca versneld gemeengoed geworden. Inmiddels wordt er steeds meer gewerkt vanuit dark kitchens, separate keukens van waaruit gerechten worden bereid die uitsluitend voor bezorging bedoeld zijn. Het aantal dark kitchens groeit dan ook explosief.

ShareThatKitchen brengt de overcapaciteit van eigenaren van professionele keukens samen met de vraagzijde. Je zou ShareThatKitchen de Airbnb voor professionele keukens kunnen noemen. Met daarbij een actieve ondersteuning vanuit een delivery coach om huurder en verhuurder aan elkaar te koppelen en snel op weg te helpen.

ShareThatKitchen is gestart in Nederland maar is ontwikkeld met een internationale visie. Vanuit het netwerk van de oprichters zijn er partijen in het buitenland voor de internationale uitrol. Het platform is hier technisch op voorbereid.

Voor investeerders is een pitchdeck en het businessmodel beschikbaar.

Geïnteresseerd?