FAQ

Zo vaak als je wil! Via ShareThatKitchen bepaal je als verhuurder zelf de beschikbaarheid van je keuken. Als huurder geef je simpelweg de data door waarop jij een keuken wil huren. Je kunt dus ook eenvoudig vooruitplannen.

Als het contract is gesloten, geldt er een wederzijdse verplichting tot afname dan wel levering. Meer weten? Bekijk hier onze annuleringsvoorwaarden.

Huurders en verhuurders zorgen zelf voor de juiste verzekeringen. Onze delivery coaches kunnen je helpen met het vinden van de juiste verzekeringen.

Huurders betalen automatisch via onze veilige betaalmodule van Stripe. Verhuurders worden automatisch uitbetaald. Zo houden we het betaalverkeer veilig en eenvoudig. Uiteraard gaat ShareThatKitchen zorgvuldig om met jouw gegevens en privacy. Wij hanteren een (uit)betaaltermijn van 14 dagen.

Jazeker! Er is een chatfunctie beschikbaar om vragen te stellen en afspraken te maken. Na ondertekening van het contract ontvangen beide partijen elkaars persoonlijke contactgegevens.

Als verhuurder geef je aan wat je beschikbaar stelt. En als je wilt huren kun je via de zoekfilters je wensen aangeven. Alles wat je moet weten staat in de omschrijving van de keuken. Mis je iets? Bijvoorbeeld verpakkingen, bezorgfietsen en -scooters, menu-engineering en slimme bestelsoftware. Onze delivery coaches brengen je snel in contact met een van onze partners.

Via de chatfunctie kun je de verhuurder vragen stellen over bijvoorbeeld koeling en opslag. Extra ruimte nodig? Onze delivery coaches en partners staan voor je klaar.

Hoe je de keuken achterlaat en waar je afval achterlaat, spreek je onderling af. De verhuurder kan (tegen meerprijs) een schoonmaak aanbieden, maar je kunt ook onze delivery coaches en partners inschakelen voor professionele schoonmaak en afvalinzameling.

De indicatieve huurprijs vanuit onze rekentool is gebaseerd op de grootte, locatie, uitrusting, faciliteiten en staat van jouw keuken.

Neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen met de verhuurder wat er mogelijk is.

De borg wordt binnen 14 dagen na afloop van de huur en oplevering volgens afspraak met de verhuurder van de keuken op je rekening gestort.